Beskrivning
Rostade och saltade solroskärnor av hög kvalitet från Risenta. Solroskärnor är en naturlig källa till både E-vitamin och nyttiga mineraler. En rostad nötsmak gör att solroskärnor passar fint i allt ifrån bröd till mixade röror. En handfull solroskärnor blir en härlig topping till sallad, soppa och pasta.
Förvaringsinstruktioner
Förvaras torrt och svalt.
| Näringsvärde | per 100 g | RDI * |
|---|---|---|
| Energi | 2490 kj | |
| Energi | 590 kcal | |
| Fett | 47 g | |
| Varav mättat fett | 5.0 g | |
| Kolhydrat | 14 g | |
| Varav sockerarter | 2.0 g | |
| Fiber | 11 g | |
| Protein | 23 g | |
| Salt | 3.2 g | |
| Vitamin E | 35 mg | 292 % |
| Fosfor | 660 mg | 94 % |
| Magnesium | 325 mg | 87 % |
| * RDI = Rekommenderat Dagligt Intag | ||
Ingredienser
Rostade solroskärnor, salt. Kan innehålla spår av JORDNÖTTER, NÖTTER och SOJA.
Hittas även bland
Artikelnummer
7312631211322
Varumärke
Risenta
Ursprungsland
Bulgarien
Förpackningsstorlek
200 g
Ordinarie pris
18 kr
