Sötning
Ibland behövs det lite socker, sirap eller honung för att söta upp mat och dryck. Hitta dina söta favoriter här!
Letar du efter något speciellt?

Garant
Flytande Blomsterhonung 250 g

Sukrin
Sukrin:1 Naturligt Sötningsmedel 500 g

Sukrin
Syrup Caramel 450 g

Lakritsfabriken
Salty Liquorice Syrup 100 ml

Sukrin
Stevia Drops Dark Chocolate 30 ml

Manuka Lab
Manukahonung MGO 525+ 250 g

Renée Voltaire
Honung Len & Söt 400 g

Sukrin
Plus 500 g

MGO
Manukahonung 450+

Manuka Lab
Manukahonung MGO 100+ 250 g

Manuka Lab
Manukahonung MGO 300+ 250 g

Sukrin
Gold 250 g

MGO
Manukahonung 100+ 250 g

Sukrin
Stevia Drops Caramel 30 ml

Sukrin
Finesse Baking Sweetener 500g
Sötning
Socker, sirap eller honung kan användas för att söta upp mat och dryck. Alla tre har sina unika egenskaper och vilken sort du väljer beror på vad du ska använda det till – och din personliga smak förstås. Socker är kaloririkt, så det är bra att använda det med måtta, oavsett om du väljer vitt socker, rörsocker eller farinsocker. Sirap är ett flytande sötningsmedel som tillverkas genom att koka ner sockerlösningen. Det finns olika sorters sirap där smaken skiljer sig lite mellan varje. Sirap är oftast sötare än socker och används för att söta och binda maträtter, såsom pecanpaj och krispiga lökringar. Honung är utöver den söta smaken rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter och smaken varierar beroende på var bina har samlat nektar. Häftigt, ellerhur? Honung kan även användas vid halsont och hosta, lös upp honungen i lite varmt vatten eller te eller ta en sked som det är. Det kan kännas lenande i halsen. Förutom socker, sirap och honung hittar du även flera olika sockerersättare från till exempel Nick´s, Rawpowder och evertaste food här.