- Hem
- Mat & dryck
- Skafferi
- Sötning
Sötning
Ibland behövs det lite socker, sirap eller honung för att söta upp mat och dryck. Hitta dina söta favoriter här!
Letar du efter något speciellt?
Garant
Ekologisk Honung 400g
MGO
Manukahonung 600+ 250 g
Rawpowder
Kokossocker 250 g
MGO
Manukahonung 300+ 250 g
Superfruit Foods
Raw Agave Syrup 250g
Rawpowder
Björksocker 300 g
evertaste food
Erytritol 500g
Sukrin
Melis 400 g
Sukrin
Stevia Drops Vanilla 30 ml
Sukrin
Kalorifritt Sötningsmedel 500 g
Sukrin
Syrup Maple 450 g
Sukrin
Syrup Gold 450 g
Renée Voltaire
Honung Len & Söt 400 g
Sukrin
Gold 500 g
Hermesetas
Flytande 200 ml
Hermesetas
Stevia Sweet Lättströ 75g
Manuka Lab
Manukahonung MGO 300+ 250 g
Hermesetas
Mini Sweeteners 400 tabletter
MGO
Manukahonung 450+
Powerfruits
Lindhagens Svensk Honung 500 g
Sukrin
Syrup Caramel 450 g
Sukrin
Stevia Drops Caramel 30 ml
Hermesetas
Gold Lättströ Refill 90g
Sötning
Socker, sirap eller honung kan användas för att söta upp mat och dryck. Alla tre har sina unika egenskaper och vilken sort du väljer beror på vad du ska använda det till – och din personliga smak förstås. Socker är kaloririkt, så det är bra att använda det med måtta, oavsett om du väljer vitt socker, rörsocker eller farinsocker. Sirap är ett flytande sötningsmedel som tillverkas genom att koka ner sockerlösningen. Det finns olika sorters sirap där smaken skiljer sig lite mellan varje. Sirap är oftast sötare än socker och används för att söta och binda maträtter, såsom pecanpaj och krispiga lökringar. Honung är utöver den söta smaken rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter och smaken varierar beroende på var bina har samlat nektar. Häftigt, ellerhur? Honung kan även användas vid halsont och hosta, lös upp honungen i lite varmt vatten eller te eller ta en sked som det är. Det kan kännas lenande i halsen. Förutom socker, sirap och honung hittar du även flera olika sockerersättare från till exempel Nick´s, Rawpowder och evertaste food här.