Beskrivning
Xantangummi används för att göra glutenfritt bröd mer elastiskt och stabiliserar bakverket.
Dosering & användning
Till ett normalt recept med 5 dl vätska använder du 1-2 tsk xantangummi. Följ receptet noga för bästa resultat.
per 100 g
- Energi: 320 kJ / 76 kcal
- Fett: 0 g
- varav mättade: 0 g
- Kolhydrater: 0 g
- varav socker: 0 g
- varav polyoler: 0 g
- Kostfiber: 84 g
- Protein: 6 g
- Salt: 0 g
- Energi: 320 kJ / 76 kcal
- Fett: 0 g
- varav mättade: 0 g
- Kolhydrater: 0 g
- varav socker: 0 g
- varav polyoler: 0 g
- Kostfiber: 84 g
- Protein: 6 g
- Salt: 0 g
Ingredienser
Xantangummi (stabiliseringsmedel)
Hittas även bland
Artikelnummer
7320880010535
Varumärke
Lindroos
Egenskap
Glutenfri
Ursprungsland
Sverige
Förpackningsstorlek
100