Beskrivning
Sukrin Fiberbröd har uppdaterats med en luftigare konsistens och en rundare smakprofil. Ägg och inulin har tagits bort från ingredienslistan, vilket gör att brödet nu är helt veganskt. Det är fortfarande rikt på kostfiber och innehåller nu mer protein än tidigare.
Dosering & användning
Gör så här:
*Förvärm ugnen till 200 ºC.
*Häll brödmixen i en skål och tillsätt 350 ml vatten.
*Blanda väl och låt blandningen vila i cirka fem minuter så att den tjocknar.
*Forma bröd eller frallor med fuktiga händer och lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper.
*Grädda utan form i cirka 60 minuter tills brödet är gyllenbrunt.
För frallor: grädda i 25–30 minuter.
*Låt svalna på ett galler.
Brödet förvaras bäst i en påse i kylskåpet och håller sig i 4–5 dagar.
Kan också skivas och frysas in.
Nettovikt: 250 g. Ger ca 500 g färdigt bröd.
Förvaringsinstruktioner
Förvaras torrt vid rumstemperatur.
Näringsinnehåll | Per 100 g | % av DRI* |
---|---|---|
Energi | 701 kJ / 169 kcal | - |
Fett | 9,2 g | - |
- varav mättade fettsyror | 1,4 g | - |
Kolhydrater | 2,3 g | - |
- varav sockerarter | 0,7 g | - |
Kostfiber | 17 g | - |
Protein | 11 g | - |
Salt | 1,3 g | - |
*Dagligt referensintag
Hittas även bland
Artikelnummer
7090017542948
Varumärke
Sukrin
Egenskap
Glutenfri, Laktosfri, Mjölkfri, Sockerfri, Sojafri, Vegansk, Nötfri
Ursprungsland
Norge
Förpackningsstorlek
250 g
Ordinarie pris
66 kr