isApp=false

Andra köpte också...

Sukrin Fiberbröd 250 g

Deal
Nyhet
59 kr 
10% Specialpris Bgäller t.o.m. 2025-05-31
Finns i lager, hos dig inom 1-2 vardagar

Snabba fakta

  • Veganskt fiberbröd med rund smak

  • Rik på protein och kostfiber

  • Gräddas i ugn

Beskrivning

Sukrin Fiberbröd har uppdaterats med en luftigare konsistens och en rundare smakprofil. Ägg och inulin har tagits bort från ingredienslistan, vilket gör att brödet nu är helt veganskt. Det är fortfarande rikt på kostfiber och innehåller nu mer protein än tidigare.

Dosering & användning

Gör så här:

*Förvärm ugnen till 200 ºC.

*Häll brödmixen i en skål och tillsätt 350 ml vatten.

*Blanda väl och låt blandningen vila i cirka fem minuter så att den tjocknar.

*Forma bröd eller frallor med fuktiga händer och lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper.

*Grädda utan form i cirka 60 minuter tills brödet är gyllenbrunt.

För frallor: grädda i 25–30 minuter.

*Låt svalna på ett galler.

Brödet förvaras bäst i en påse i kylskåpet och håller sig i 4–5 dagar.

Kan också skivas och frysas in.

Nettovikt: 250 g. Ger ca 500 g färdigt bröd.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras torrt vid rumstemperatur.

Näringsinnehåll Per 100 g % av DRI*
Energi 701 kJ / 169 kcal -
Fett 9,2 g -
- varav mättade fettsyror 1,4 g -
Kolhydrater 2,3 g -
- varav sockerarter 0,7 g -
Kostfiber 17 g -
Protein 11 g -
Salt 1,3 g -

*Dagligt referensintag

Ingredienser
Frön och kärnor (solros, psyllium, sesam, pumpa, linfrö), fiber (sockerbeta, havre, ärtor), sesammjöl, ärtprotein, avfettat linfrömjöl, smakförstärkare (erytritol), mineralsalt (kaliumklorid, natriumklorid), jäsningsmedel (dinatriumfosfat, natriumvätekarbonat). Kan innehålla spår av senap.

Hittas även bland

Artikelnummer

7090017542948

Varumärke

Sukrin

Egenskap

Glutenfri, Laktosfri, Mjölkfri, Sockerfri, Sojafri, Vegansk, Nötfri

Ursprungsland

Norge

Förpackningsstorlek

250 g

Ordinarie pris

66 kr

Relaterade produkter

Apohem Magazine