Helhetshälsa Glutenzym® 60 kapslar
Snabba fakta
Patentskyddad blandning av matsmältningsenzymer
Gör livsmedel med gluten och mjölkprotein mer lättsmälta
Bryter även ner protein, kolhydrater och fett
Ej för personer med celiaki
Beskrivning
Glutenzym® innehåller en patentskyddad blandning av matsmältningsenzymer som effektivt bryter ned gluten och mjölkprotein (kasein). Gluten och mjölkprotein är svårsmälta proteiner som finns i mjölk och mjölmat. Med Glutenzym® blir sådana livsmedel blir mer lättsmälta för dig. Utöver detta innehåller Glutenzym® även enzymer för nedbrytning av protein, kolhydrater och fett. Perfekt för dig som mår bäst utan gluten och mjölk!
Glutenzym® kan inte bota laktosintolerans eller celiaki. Om du inte tål något av dessa livsmedel ska du alltid undvika dem helt.
Dosering & användning
1-2 kapslar, 1-2 gånger/dag till måltid. Svälj alltid ner med vätska (minst 1 dl). Kapseln kan dras isär och innehållet strös i mat eller dryck. Vid känslig mage kan du börja med en liten dos (1/2 kapsel) och trappa upp försiktigt. Dosen ökas sedan successivt i en takt som tolereras.Rekommenderad dos bör ej överskridas.
Förvaringsinstruktioner
Svalt och torrt. Ej i direkt solljus. Oåtkomligt för små barn.
Innehåll | per 1 kapsel | per 4 kapslar |
Proteaser | 350 mg | 1400 mg |
därav DDP-IV | 180 mg | 720 mg |
Amylaser | 68 mg | 270 mg |
Glukoamylas | 14 mg | 56 mg |
Laktas | 5,1 mg | 20 mg |
Alfa-Galaktosidas | 4,5 mg | 18 mg |
Bromelain | 2,8 mg | 11 mg |
Papain | 1,5 mg | 6,0 mg |
Lipas | 1,1 mg | 4,4 mg |
Cellulas | 0,9 mg | 3,6 mg |
Hittas även bland
Artikelnummer
7350026472262
Klassificering
Kosttillskott
Varumärke
Helhetshälsa
Beredningsform
Kapsel
Ursprungsland
Sverige
Förpackningsstorlek
60 st