isApp=false

Andra köpte också...

Hipp Bulgur med Grönsaker & Kalkon 12 månader 250 g

Nyhet
Eko
29 kr 

Snabba fakta

  • Ekologisk bulgurgryta med kalkon och grönsaker

  • Milda smaker för barn från 12 månader

  • Utan tillsatt salt eller onödiga tillsatser

Beskrivning

Hipp Bulgur med Grönsaker & Kalkon är en ekologisk barnmåltid för barn från 12 månader. Innehåller bulgur, kalkon och en mild blandning av grönsaker som morot och ärta – perfekt för att utöka smakupplevelsen hos det lite större barnet. En komplett måltid utan tillsatt salt, konserveringsmedel eller onödiga tillsatser.

Dosering & användning

Denna måltid används som en del av en varierad och balanserad kost och serveras till lunch eller middag till barn från 12 månader. Säkerhet: Vakuumförslutet lock. Avstå om mitten på locket kan tryckas ned. Öppnas före eventuell uppvärmning. Rör om noggrant efter uppvärmning och testa temperaturen på maten innan du ger den till barnet. Säkerställ att glasburken är intakt före konsumtion och använd endast plastsked. Vänligen kontrollera att burken är oskadad före servering.

Förvaringsinstruktioner

Icke uppvärmd öppnad burk kan förvaras med påsatt lock i kylskåp i 24 timmar. Spara inte mat som barnet ätit direkt från. Ett tips är att frysa in eventuella rester!

Näringsvärde per 100 g
Energi 70 kcal
Energi 292 kj
Fett 2.5 g
Varav mättat fett 0.7 g
Kolhydrat 8.0 g
Varav sockerarter 1.0 g
Fiber 1.6 g
Protein 3.0 g
Salt 0.25 g
Natrium 0.10 g
Jod 5 µg
Ingredienser
Vatten/vann, morot*/gulrot* 10%, tomat* 8%, kalkon* 8%, ärtor*/erter* 6%, blomkål* 5%, bulgur* (DURUMVETE/-HVETE) 5%, rismjöl*/-mel*, lök*/løk*, GRÄDDE*/FLØTE*, rapsolja*/-olje*, risstärkelse*/-stivelse*, kryddor*/krydder* (persilja*/persille* 0,4%, peppar*, vitlök*/hvitløk*), joderat/jodisert salt (salt, kaliumjodat). KAN INNEHÅLLA/INNEHOLDE SENAP/SENNEP. *Ekologisk/*Økologisk ingrediens.

Artikelnummer

4062300471337

Varumärke

HiPP

Egenskap

Ekologisk

Ursprungsland

Ungern

Förpackningsstorlek

250 g

Ordinarie pris

29 kr

Relaterade produkter

Apohem Magazine