Beskrivning
MINO Glutenfri Spaghetti är en klassisk pasta med lång, tunn form som gör den idealisk för både vardagsmiddagar och festligare tillfällen. Den är gjord på en välbalanserad blandning av majs- och rismjöl, vilket ger en mild smak och en perfekt konsistens när den kokas al dente.
Den glutenfria spaghettin fångar upp såser på ett utmärkt sätt och passar lika bra till en enkel tomatsås som till krämiga pastarätter eller klassiska italienska recept. MINO Glutenfri Spaghetti är ett självklart val för dig som vill njuta av pasta med god smak och härlig textur, helt utan vete.
Innehåller 400 g
Dosering & användning
Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull. Lägg i Minos Glutenfria Rigatoni och rör om. För al dente, koka i 11 minuter. För en mjukare konsistens, koka i upp till 12 minuter.
Förvaringsinstruktioner
Förvaring: Förvaras torrt och svalt
Näringsinnehåll | Per 100 g | % av DRI* |
---|---|---|
Energi | 1521 kJ / 358 kcal | - |
Fett | 0.7 g | - |
varav mättat fett | 0.1 g | - |
Kolhydrater | 80.0 g | - |
varav sockerarter | 0.7 g | - |
Fibrer | 2.6 g | - |
Protein | 6.7 g | - |
Salt | 0.0 g | - |
*Dagligt referensintag
Hittas även bland
Artikelnummer
07350166370572
Varumärke
MINO
Egenskap
Vegansk, Ekologisk, Nötfri, Laktosfri, Mjölkfri, Parabenfri, Parfymfri, Sockerfri
Ursprungsland
Italien
Förpackningsstorlek
400 g
Tillverkare/Leverantör postadress
Via Veneto, 27, 35020 DUE CARRARE (PD), Italy
Tillverkare/Leverantör e-post
customerservice@dialcos.it
Ordinarie pris
35 kr